23 Temmuz 2010 Cuma

Lig TV - 2010

Televizyonun olmazsa olmazı nedir? Tabi ki futbol.. Kalitesi süper olmasa da adı süper olan ligimizin başlamasına az bir süre kaldı. Sene başında yapılan ihaleyle Lig TV'de devam edecek maçlar. Yeni ihaleyle birlikte kasasından daha çok para çıkaran kanal değişik tarifeler sunarak daha çok insana ve dolayısıyla daha yüksek satış rakamlarına ulaşmayı amaçlıyor.



Sadece tuttuğunuz takımın maçlarını izlemek isteyenler için, sadece şampiyonların maçlarını izlemek isteyenler için paketler var. Örneğin; Galatasaray maçları bana yeter diyorsanız 1 yıllık sözleşmeyle ayda 35 liraya, 2 yıllık sözleşmeyle ayda 40 liraya maçların keyfini kendi koltuğunuzda çıkarabilirsiniz. Yalnız fiyatlar arasında az fark olması diğer paketleri de cazip kılıyor, iyi bir pazarlama taktiği.. FB, BJK, Trabzon ve Bursa maçlarını da isterseniz ayda 40 ya da 45 liraya, ben bütün maçları izlerim diyorsanız ki böyle birini tanımıyorum, o zaman ayda 44 ya da 49 liraya her maçı izleyebiliyorsunuz. Şunu da hatırlatayım bu sene ligdeki her maç canlı yayınlanacak, cumadan pazartesiye. Aylık 35 liralık Galatasaray paketini gözüme kestirdim ben..

4 yorum:

Mr. Harvey dedi ki...

1 yıl kullanacağımı taahhüt ettiğimde 35 lira. 2 yıl istediğimde 40 lira. saçma olmamış mı o? niye 2 yıl bağlansın bir müşteri daha fazla para verip?

Mr. Harvey dedi ki...

35 lirayı gözden çıkartmışken, 5 lira daha verip 5 büyüklerin maçını izlemek mantıklı değil mi? İkinci devrenin başında takım ligden koparsa, pişman olma sonra.

sercanorhan dedi ki...

@1 seneye fiyatı 45 lira yaparsam şimdiden alın karlı çıkın diyo bence
@2 bizim maçları kesin izlerim nolursa olsun da.. tsl'de o kadar maç izlemeyi bünye kaldırmayabilir.. bakalım kısfmet

Mr.Blonde dedi ki...

sercan orhan ortak girelim diyorduk yalanlardayız yani diyorsun?